Gelaatsverzorgingen

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappenplan van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagdagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

De voordelen van vitamine A

  • Bevordert de natuurlijke hydratatie van de huid en laat haar stralen.
  • Versterkt de buitenste laag van de huid, zodat de huid er gezond blijft uitzien.
  • Stimuleert de productie van natuurlijke eiwitten (collageen en elastine), zodat de huid er stevig blijft uitzien.
  • Ondersteunt het immuunsysteem van de huid en helpt puistjes te voorkomen.
  • Draagt bij tot het verminderen van het risico op mogelijke huidkankers.

Electro-Sonic DF Technologie

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat is een huidvriendelijke manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van je gelaatsverzorging en geeft prachtige, zichtbare resultaten.

Wat doet het?

Het apparaat is speciaal ontworpen om vitamines en andere essentiële voedingsstoffen in de Environ serums tot 4000 keer beter op te laten nemen door de huid. Dit bijzondere apparaat combineert twee technologieën: sonoforese en  iontoforese.

Sonoforese gebruikt geluidsgolven om de kanalen in de huid tijdelijk open te zetten zodat actieve ingrediënten beter opgenomen worden.

Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om vitamines of kostbare ingrediënten dieper in de huid te duwen.

Resultaat?

Een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. Je poriën ogen fijner, je huid voelt meer gehydrateerd en steviger aan, roodheden, lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. 

Deze verzorgingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van puistjes, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes en zonneschade, is dit een zeer effectieve behandeling!

Cool Peel Technologie

Op een veilige manier met zuren werken

Ga op een revolutionaire, doeltreffende én vooral zeer veilige manier met natuurlijke zuren aan het werk voor een totale huidverjonging. 

 

Wat is het verschil tussen het Environ Cool Peel technologie en diepe peelings?

Als je de dode huidcellen te snel en te diep verwijdert, vermindert de natuurlijke beschermlaag van de huid aanzienlijk. Een diepe peeling verwijdert té veel dode huidcellen waardoor de beschermfunctie van de hoornlaag wordt verstoord. Dit wil zeggen dat de hoornlaag geen goede barrière meer vormt. Daarom verliest de huid haar vocht en kunnen UV-stralen en afvalstoffen uit de omgeving makkelijk in de huid dringen en huidschade veroorzaken. Ook vernietig je veel gezonde cellen in de diepere lagen van de huid wat kan zorgen voor littekens. Bovendien worden pigmentproblemen op lange termijn vaak erger. De genezing van de huid na een diepe peeling duurt vaak langer dan een week.

 

Hoe werkt het?

Het Cool Peel technologie van Environ is een mild peelingsysteem dat alleen de “overtollige” dode cellen verwijdert (exfolieert) en daarbij de beschermende functie van de hoornlaag respecteert. Aangezien de huid niet beschadigd wordt, is er ook geen sprake van een genezingsperiode. 


Het Environ Cool Peel technologie pas je toe in kuurvorm: een wekelijkse peeling gedurende vier à zes opeenvolgende weken, afhankelijk van de behoeften van de huid. Zo kun je op een veilige maar zeer doeltreffende manier met zuren peelen voor een totale huidverjonging. We hoeven de huid niet te beschadigen om haar zacht en glad te maken.

 

Voor wie is het Cool Peel technologie geschikt?
De Cool Peel technologie van Environ is perfect geschikt voor mensen die problemen hebben met volgende huidcondities; lijntjes of rimpels; minder strakke huid; ruwe huidtextuur met grote poriën; puistjes; vette en glimmende huid; couperose, rosacea; zonbeschadigde huid en littekens.

TIP: Wil je die extra glow tijdens de feestdagen of voor een andere speciale gelegenheid? Ook dan heb je baat bij de Environ Cool Peels.

Resultaat van het Environ Cool Peel technologie
Environ Cool Peels brengen je huid in topconditie. Je gaat tegelijk de huid stimuleren, hydrateren maar ook de huid zuiveren en het uitbreken van puistjes verminderen. Zo krijg je minder rimpels of lijntjes; strakkere contouren, gelifte huid, fijnere poriën, gladdere textuur; gezuiverde huid, minder puistjes; normale glans; minder schade aan de bloedvaatjes; egalere en heldere huid en vervaagde littekens.

Kortom, een frisse, gladde en stralende huid! Bovendien kunnen de actieve ingrediënten van de Environ producten nu beter in de huid dringen.