Make-up Workshop

Wil je graag de tips en tricks leren van een professional?

Op de worskhop ga je volledig zelf aan de slag, ik help je bij het kiezen van de juiste kleuren en toon het je even voor. Daarna is het aan jou! Het is de bedoeling als je buiten komt van de workshop, dat je zelf alles kan. Ik toon je met veel passie gemakkelijke tips en trick voor de perfecte make-up.

Wil je liever iets naturelle of glamoureus? Het kan allemaal!

 

max. 4personen per groep om iedereen zo goed mogelijk te kunnen bijstaan. Je mag rekenen op een 3tal uren make-up plezier.

Kom je liever alleen? dat kan zeker! 

Workshop 1: ontdek de kracht van jane iredale

In deze workshop leer je de echte basis van een dag dagelijkse make-up. Dus ideaal als je bijna nooit make-up gebruikt, of als dit je eerste kennismaking is met make-up. Je zal verbaasd zijn wat een beetje make-up kan doen!

Zaterdag 18 november 9u30 tot 12u

 

Workshop 2:  Experimenteer met jane iredale

Je hebt de basis al goed onder de knie dus het mag al iets meer zijn. Je wil graag experimenteren met meerdere kleuren oogschaduw of je wil gaan contouren, je lippen leren opmaken, een eye liner leren zetten... Dit is de workshop waar jij je volledig kan laten gaan, onder professionele begeleiding

 

Workshop 3: Look good, feel good

We hebben allemaal wel iets aan ons lichaam/gelaat waardoor we minder zelfzeker zijn. Is het nu een pigmentvlek, sproeten, wallen, rimpels,...Hier gaan we alle onzekerheden gaan aanpakken zodat jij je niet meer onzeker hoeft te voelen en ten volle kan gaan stralen!