Micro Needling

Ameson is het medisch-cosmetisch gamma van Juliette Armand.

Ameson is een grieks woord, en betekend: datgene wat plaatsvindt zonder tussenpoos, zonder enige vertraging: -resultaat/tussenkomst

 

Voor je van start kan gaan met Ameson moet je eerst je huid voorbereid met Environ, en daarna kan je een behandeling ondergaan van Ameson.

wist je dat alle producten steriel gemaakt én verpakt zijn? Ze zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit gemaakt, zo hoogwaardig dat plastische chirurgen die serums (we spreken eigenlijk meer van vials) rechtstreeks in de huid mogen injecteren! Spannend hé!

 

De nieuwe behandeling bestaat uit:

MESOPEEL: Een professioneel chemisch peeling systeem dat de huid verheldert, rimpels vermindert, poriën verfijnt en haar natuurlijke glow teruggeeft.

MESOTECH: Hi-tech mesotherapie met een breed scala aan professionele oplossingen voor een gerichte behandeling van hyperpigmentatie, expressie rimpels, huidverslapping, littekens, striemen, doffe teint, vocht tekort en donkere kringen rond de oogcontour. Je kan de mesotech vergelijken met onze roll cit van Environ, maar dan met een pen die razend snelle op en neer bewegingen maakt, waardoor we MEER en diepere micro kanalen in de huid maken zodat je producten sneller en dieper opgenomen worden.

MESOTHERAPIE: Herstellende aftercare producten specifiek ontwikkeld voor gebruik na mesotherapie en chemische peelings.